Căutătorii de comori


Program interdisciplinar de istorie și geografie pentru 8-10 ani, împreună cu Muzeul Hărților

Care sunt comorile care au aprins imaginația oamenilor  și ce ne învață ele despre cunoaștere și despre noi ca specie inteligentă? In cadrul acestui program care împletește istoria cu geografia vom afla despre cele mai fascinante comori ale lumii: diamantele, aurul, primele mărturii arheologice și artistice. Vom formula ipoteze despre originea mărturiilor și vom afla cine au fost cei care le-au găsit, în ce locuri și împrejurări. Vom învăța noțiuni de istorie și geografie în timp ce luăm parte la o aventură palpitantă și adevărată.

  • Aurul epavelor – Duminică 7 martie, ora 11

Care sunt cele mai vestite epave din lume, ce comori ascund, cine le-a găsit și  în ce locuri ale globului. Oare de ce se aflau aceste comori pe apă și de ce s-au scufundat-formulăm ipoteze și investigăm cazuri.

  • Diamante unice- Duminică 4 aprilie, ora 11

Aflăm despre cele mai frumoase și prețioase diamante și locurile unde le putem admira; răsfoim pagini celebre ale descoperirii diamantelor și felul în care s-au împletit cu istoria oamenilor.

  • Peșteri misterioase- Duminică 23 mai, ora 11

Prin intermediul fotografiilor și al filmelor, pătrundem în peșteri misterioase, unde au trăit strămoșii noștri. Aflăm despre explorări uimitoare și învățăm lecții importante despre originea și arta oamenilor. 

Informații utile

Taxa: 30 lei/persoană

Durata: 80 minute, prin Zoom, cu 2 părți a câte 40 minute și o pauză de 10 minute

 De la ora 11 la 11:40, partea a doua- de la ora 11:50 la 12:30

Notă

Un atelier nu poate avea loc decât cu un număr minim de 5 participanți

Rezervarea

Rezervarea se face prin completarea formularului de pe pagină, cu toate informațiile solicitate (pentru buna organizare a programului). Numărul de telefon ne ajută să intrăm în contact în beneficiul dvs, în situații neprevăzute.

Plata

Plata se face în avans, prin transfer bancar în contul RO12BTRLRONCRT0489498301, Banca Transilvania, pentru Daniela Mișcov, cu menționarea datei și numelui programului, cât și numele copilului care participă. Confirmarea rezervării se face numai după plata taxei, în contul specificat mai sus. 

Taxa trebuie achitată în maxim 48 de ore de la trimiterea formularului de rezervare, indiferent de data programului ales. După expirarea termenului de 48 de ore, rezervarea nu mai este valabilă, iar locurile devin disponibile. In caz de neparticipare, taxa se reeșalonează pentru o altă dată, de comun acord. 

Rugăminte

Pentru o bună organizare a activității vă rugăm să completați formularul de înscriere doar dacă știți sigur că veți confirma rezervarea. 


Contact:

Email artelierd@yahoo.com

Tel. 0739661473

 

Formular de rezervare



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.