program de vacanta


Foto The Visual Squirrels

Pentru copii și familii

2 povești adevărate din Norvegia

Joi 31 octombrie, ora 10, și vineri 1 noiembrie, ora 16:30, la Muzeul Hărților, în Colțul de lectură recent inaugurat, organizăm două ateliere pentru școlari de 6-10 ani.

Durata –o oră și un sfert.

Citim și comentăm două  povești adevărate din Norvegia: ”Pădurea Bibliotecii viitorului”, care ne vorbește despre un proiect destinat unor oameni care încă nu s-au născut! Și ”Seiful semințelor”, despre banca de semințe de pe insula Svalbard, destinată tot celor din viitor.

Aflăm totodată despre conceptul  ”slow life”,  tot mai practicat în țările nordice , care sperăm să ne inspire și pe noi.  Răspundem la întrebări precum:  Vom mai citi cărţi în 2114? Vor mai exista tipografii? Cum funcționează banca de semințe mai precis? In România există bănci de semințe?  Noi putem avea o bancă de semințe? Ce semințe ar fi bine să păstrăm?

Poveștile fac parte din volumul ” ATLAS OBCURA, Ghidul exploratorului, Cei mai aventuroși copii din lume, 47 de țări, 100 de locuri extraordinare de vizitat, de Dylan Thuras și Rosemary Mosco, Pandora Publishing 2019.

La aceste programe pot participa nu doar copiii, ci și părinții interesați,  în urma rezervării și achitării taxei. Dacă un părinte dorește să participe alături de copil este necesar să achite taxa de 25 de lei.

10 locuri disponibile.

Taxa de participare este de 25 lei/persoană.

Plata se face la sosire.

Pentru rezervare completați formularul de pe site.

Sperăm ca acest program să fie o plăcută supriză pentru toți cei care ne-au solicitat pe diferite căi, un club de lectură.  Dacă se bucură de interes, acest program ar putea fi chiar debutul său clubului de lectură.

Rugăminte

Avem rugămintea să vă înscrieți doar după ce sunteți siguri că puteți participa, dvs și/sau copilul. Vă rugăm să aveți în vedere că anulările ne încurcă în organizare și totodată împiedică alți doritori să participe. Atunci când numărul de participanți este atât de mic, precum se întâmplă la aceste ateliere, anulările afectează buna organizare  și eficiența financiară a activității, nu în ultimul rând, ele slăbesc motivația noastră de a face programe pentru familii.

Semințe, foto Wikipedia

2 gânduri despre „program de vacanta

  1. Pingback: oferta de toamna 2019 | artelierd

  2. Pingback: Biblioteca viitorului – Agenda Culturală PENTRU COPII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.