Joc in verde, teatru 1-3, 19 aprilie, ora 18


 

“M-am aflat in fata aceleiasi uimiri pe care o descopar la baiatul meu cel mic , de un an jumate….”

Spectacol de teatru pentru 1-3 ani,

Duminica, 19 aprilie 2015, ora 18.00, durata: 30 minute (si 15 minute joc dupa spectacol).

Co-productie ArtelierD  si Asociația Da’DeCe, care se desfășoară  în sala Grupul pentru Dialog Social, oferită cu generozitate de Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120).

Organizatorii cred cu convingere în beneficiile pe care le are teatrul la cele mai mici vârste. Este demonstrat faptul că experiența de spectator a copiilor mici le dezvoltă acestora abilitățile cognitive, emoționale, sociale și creative, stimulându-i de o manieră uimitoare și profundă. Cu această convingere în minte, spectacolul s-a născut din gânduri, trăiri, obiecte, sentimente, curiozitate, uimire și speranță.
Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori.

Inscrierile prealabile sunt absolut necesare şi se fac la emailul: programari@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

Este necesară precizarea numelui şi vârstei copilului. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Taxă de participare:
o 40 lei/ un copil și un adult
o 70 lei/ doi frați și un adult (un copil și doi adulți).

Se poate achita la spectacol, in numerar, sau inainte, prin transfer bancar.
Inscrieri: programari@asociatiadadece.ro

Alte detalii despre spectacol si echipa, pe site-urile noastre:http://www.asociatiadadece.ro/program/joc-in-verde/ si  https://artelierd.wordpress.com/2015/03/

Avem si o cronica de la avanpremiera, pe care va invitam sa o cititi:

“M-am aflat in fata aceleiasi uimiri pe care o descopar la baiatul meu cel mic (de un an jumate, care a fost si el acolo si despre care voi mai vorbi) in momentul in care descopera un obiect nou: il ia, il miroase, il intoarce pe toate partile, incearca sa ii gaseasca o utilitate, transformandu-l astfel intr-o jucarie.”
http://roatamare.com/2015/03/29/joc-in-verde-cu-dadece/

Vă aşteptăm cu drag!

Parteneri media: B24Kids, Melc Codobelc,  Gokid.ro, Agenda Culturală pentru Copii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.