DEGETARUL FERMECAT, cu Degetica, in 21 septembrie, ora 11


Vă invităm din această lună,  la un atelier nou pentru copii de 2-5 ani, DEGETARUL FERMECAT, despre fiinţe mici şi delicate, care reuşesc să infrunte adversităţile, descoperindu-şi resurse interioare nebănuite şi aliindu-se cu prieteni de nădejde.  Sâmbătă 21 septembrie, ora 11, la Librăria Bastilia, vom lansa noul nostru atelier ascultând aventurile unei fetiţe cât un deget, DEGEŢICA. O poveste de Hans Christian Andersen, despre ce inseamnă să fii mic, dar, in acelaşi timp, plin de talent şi învingător. Copiii ştiu mai bine cum este, iar noi ne vom reaminti cum se schimbă lumea atunci când o vedem cu alţi ochi.

DEGETARUL FERMECAT, poveşti iubite despre fiinţe mici şi curajoase

Atelier creativ de teatru de păpuşi

Spunem povestea Degeţica, după Hans Christian Andersen

Sâmbătă 21 septembrie, ora 11

La Librăria Bastilia, Piaţa Romană nr. 5 (http://www.librariumgrup.ro/bastilia/n/degetica)

cu Ana Maria Caliţa şi Daniela Mişcov

Durata: 1 oră.
Preţ: 35 lei/copil şi insoţitor
Număr de locuri: 15.
Rezervări: adresele artelierd@yahoo.com// artelierdproiecte2012@gmail.com
Tel. 0724 554 199//

Ce ne poate invăţa azi o poveste veche precum Degeţica, despre o fiinţă atât de mică încât dormea intr-o coajă de alună?
DEGEŢICA este, de fapt, o poveste despre schimbare şi supravieţuire. Este o istorie fantastică, dar plină de adevăruri pe care le trăim zi de zi. Schimbarea face parte azi din viaţa noastră mai mult ca niciodată, iar cine se poate adapta reuşeşte.De asemenea, când vezi lumea cu alţi cu ochi decât în mod obişnuit, precum mica fetiţă dintr-o lalea, afli lucruri noi, care te pot inspira şi te pot face fericit, sau măcar mai inţelept. Oare cum ar arăta lumea daca ai fi mic de tot ?

Degeţica află pe parcursul călătoriei ei prin pădure că trebuie să se adapteze şi să se inţeleagă cu fiinţe foarte diferite de ea, ca să aibă un adăpost şi să nu moară de foame ori de frig. Descoperă că mai important decât frumuseţea este talentul ei de a cânta. Cântecul ei imblânzeşte inimile tuturor.

Imagine

Andersen ne spune simplu, o poveste despre adevărurile vieţii, prin intermediul intâmplărilor unor fiinţe mici.

In partea a doua a atelierului vom crea din hârtie, printr-un procedeu special, propria noastră Degeţica, pe care o vom lua acasă. Vom putea astfel fi alături de ea de câte ori îi vom asculta ori spune povestea….

 Saptamana viitoare, în 29 septembrie, un nou atelier pentru cei mari, de 6-8 ani : POVEŞTI EUROPENE, Descoperim Grecia !

 Vă aşteptăm cu drag,

Daniela Mişcov

 Parteneri media : Cursuri pentru copii. ro ;  B24 Kids ;  Melc codobelc.ro ;   Casuta cu jucarii ;  TV City ; Culinar.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.