Gătim iar!


 

Image

foto din cadrul campaniei Food Revolution Romania, 2012.

Din cauza unor conditii obiective, suntem nevoiti sa anulam acest atelier, speram sa il reprogramam la inceputul lunii august.

GastroKids CLUB- 

Atelier de gătit pentru copii şi părinţi, ,marţi 16 iulie, ora 16, la Restaurantul « Mica Elveţie », str Franceză nr. 60.

Cu chef Jakob Hausmann si Daniela Mişcov, Food Revolution Romania Ambassador.
Pentru copii de 3-7 ani şi părinţi ;

 Marţi 16 iulie, ora 16, la Restaurantul Mica Elveţie, str Franceză nr. 60 (in Centrul Vechi), are loc lansarea proiectului GastroKids CLUB, împreună cu chef Jakob Hausmann,  în cadrul campaniei Food Revolution Romania, reprezentata de Daniela Mişcov, Food Revolution Community Ambassador.

La atelierul fructelor „Desfătare cu răcoare”, bucătarul Jakob Hausmann va face o demonstraţie culinară şi  îi va invăţa pe copii şi părinţi  reţete gustoase şi principii sănătoase de preparare şi combinare a fructelor.

Primul atelier de gătit şi educaţie culinară cu poveşti GastroKids CLUB va fi dedicat fructelor zemoase si colorate ale verii. Chef Jakob Hausmann ne va învăţa cât de bune sunt pentru sănătate fructele şi ne va arăta cum să le descoperim savorile şi să le combinăm pentru un gust desăvărşit şi o energie maximă.

Copiii şi părinţii, lucrând pe grupe, vor prepara câteva reţete uşoare, gustoase şi răcoritoare.
In acest fel, la atelierul Desfătare cu răcoare o familie va invăţa să realizeze cel puţin două reţete speciale, precum salată de fructe, smoothie sau alte combinaţii savuroase.


Alături de o reţetă delicioasă se va afla şi o poveste luminoasă, cu  Arici Pogonici, care le va dezvălui copiilor, cu ajutorul rimelor şi ghicitorilor, secrete uluitoare din grădina sa, despre tainele fructelor care se coc in cuptorul verii.

Odată cu primul atelier GastroKids CLUB lansăm un concept care combină creativ, gătitul profesionist cu arta poveştilor, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, care vor găti şi ei .

Vom fi inspiraţi de produse de sezon şi personaje indrăgite ale copilăriei şi vom susţine cu umor, fantezie şi pasiune, lecţii practice de educaţie, redescoperind odată cu fiecare reţetă, bucuria de a găti şi a sta in jurul mesei, intr-un loc frumos.

Durata: 1 oră (până finalizăm reţetele).
Taxa de participare: 50 lei/persoană.
Participarea se face numai cu rezervare,
la adresele artelierd@yahoo.com sau artelierdproiecte2012@gmail.com,
tel. 0724 554 199.
Numărul de participanţi: 10 familii. Al doilea părinte nu plăteşte.

 Periodic, incepând cu atelierul culinar din 16 iulie, la Restaurantul Mica Elveţie vor avea loc ateliere de gătit pentru copii şi părinţi, in spiritul mâncatului sănătos, alături de poveşti şi sfaturi educative. Continuă astfel activitatea de educaţie culinară şi promovare a principiilor mâncatului sănătos,  in cadrul campaniei Food Revolution Romania, care a debutat in august 2012 cu un atelier dedicat fructelor.

Proiectul Food Revolution Romania face parte din campania Food Revolution, iniţiată de bucătarul englez Jamie Oliver, autorul a numeroase cărţi şi show-uri TV pentru promovarea mâncatului sănătos, in special in rândul copiilor şi al tinerilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s